De ce Webic

Peste 20 de ani de experiență în web design, soluții web digitale remarcabile pentru persoane fizice si juridice, o echipă excelentă.

Cine suntem noi

Suntem o agenție web digitală, de web design și dezvoltare website-uri premiată si recunoscuta international.

Specialisti

Echipa

3000+

Proiecte

2500+

Clienti

Bine să știi

Nevoile fiecărei afaceri sunt diferite, astfel că din cauza variațiilor în ceea ce privește complexitatea, prețurile pentru redesignul unui site web pot varia semnificativ. Costul tipic al unui redesign complet al unui site web variază între 1.000 și 100.000 de dolari.

Similar întrebărilor legate de costul site-ului web, calendarul va varia în mod semnificativ în funcție de amploarea proiectului de design web. În mod obișnuit, proiectele noastre complete de construire a site-ului necesită 4-6 luni pentru a fi finalizate.

Echipa noastră de design și dezvoltare web este 100% bazată în Regatul Unit. Sediul nostru se află în Londra și avem un birou secundar în New York, NY. De asemenea, avem angajați la distanță în Utah, Florida și Ohio, Romania, Moldova.

Serviciile web design oferite de Webic sunt cele mai potrivite pentru organizațiile care trec printr-un proces major de rebranding sau au probleme mai mari de structură cu designul web curent.

Agenția noastră digitală a fost fondată în 2006, deci avem 17 ani+ de experiență în transformarea prezenței online a brandurilor si companiilor di toate domeniile de activitate.