Realizare & Dezvoltare website & Web design

O soluție digitală web corecta va crește afacerea dvs. Webic va crea si dezvolta o prezență online puternică.

Serviciile Noastre

Webic vă va ajuta să atrageți mai mulți clienți cu un design practic si bine structurat.

Cercetare.

Investigăm comportamentul și nevoile clienților dvs. pentru a proiecta websiteul care sa integreze toate cerintele dumneaovoastra de piata

Website-uri personalizate.

Echipa noastră de dezvoltare colaborează strâns cu echipa de design, folosind cele mai recente tehnologii și tendințe, pentru a crea site-uri web personalizate robuste și frumoase, care oferă o experiență fantastică utilizatorilor și produc rezultate pentru clienții noștri.

Întreținere Website.

Copii de siguranță automate zilnice, securitate non-stop, actualizări ale plugin-urilor și temelor, și chiar actualizări de conținut pot să vă ajute să evitați problemele înainte să apară. După lansare, oferim asistență în întreținerea site-ului și furnizăm control suplimentar.
Atunci când apar probleme, echipa noastră de dezvoltare este disponibilă pentru a vă ajuta. Ne puteți contacta prin telefon, e-mail sau prin sistemul dvs. specific de emitere a tichetelor.

Web Aplicații.

Pentru a satisface cerințele dvs. specifice, creăm aplicații web pentru fiecare dispozitiv și platformă pe care o alegeți. Producem interfețe front-end extrem de captivante și backend-uri fiabile și ușor scalabile, folosind tehnologii testate în timp.

Integrarea API-urilor.

Dorim ca noul dvs. site web să îmbunătățească productivitatea companiei dvs. Utilizați experiența noastră la extinderea capacitatii de functionare a websiteului prin integrarea API în site-ul dvs. web.

CMS / WordPress Website.

De la începutul apariției platformei WordPress, dezvoltatorii noștri experimentați de WordPress au folosit platforma pentru a construi site-uri web performante care îmbunătățesc rezultatele afacerii prin utilizarea caracteristicilor sale personalizate și inovative nelimitate. Această platformă este o suluție eficientă și economică pwntru viitorul dumneavoastra site.

Baze de Date.

Cream baze de date care să satisfacă cerințele organizației dvs. prin proiectarea și dezvoltarea ei utilizind cele mai noi si eficiente solutii.

eCommerce / Magazine Online.

Construim și îmbunătățim magazine online și asistăm companiile de eCommerce în începerea și extinderea operațiunilor lor.

Servere & Hosting

Următorul pas, și cel mai important, este să alegeți și să instalați aplicația web pe serverul potrivit. Echipa Webic vă poate ajuta să luați decizia corectă și să instalați cu succes aplicația dvs.

UX Design & Branding

Crearea strategica a unui brand are un impact major asupraviitorului afacerii dumneavoastra.

SEO Optimizare.

Prin optimizarea pentru motoarele de căutare, vă puteți asigura că site-ul dvs. este vizibil într-o lume în creștere a dezordinei online și a audiențelor confuze. Obținerea unor poziții de top nu a fost niciodată mai crucială, deoarece mai mult de 90% dintre consumatorii online verifică doar prima pagină a rezultatelor căutării.

Cum noi lucram

Am rafinat și modificat procesele noastre de-a lungul anilor, așa că aici descriem fluxul nostru de lucru pentru designul web, de la prima întâlnire până la lansarea aplicației dvs.

Cercetare

Înțelegerea nevoilor clientului, cercetarea pieței

Planificare

Planificarea și proiectarea aplicatiei

Dezvoltare

Construirea proiectului cu o echipă specializată de lucru.

Livrarea proiectului

După testare și asigurarea că totul funcționează conform așteptărilor, vom instala proiectul pe cel mai securizat server.